Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoCustomer Center - Log ud

DK NO SE FI
EU

Sterile Air & Steam

Billede: 2428

Meidän steriilisuodattimet ovat kaikki FDA / EC validioituja. ”Steriili” tarkoittaa ”vapaa mikro-organismeista jotka voivat lisääntyä itsekseen”.

 

Tieteellisempi selite steriilille on, että suodatin on “sterilisoiva suodatin” kun se on altistettu 107 mikro-organismin pitoisuudelle (Brevundimonas diminuta) / cm2 suodattimen pinta-alasta ja suodate on 100% steriili, eikä enää sisällä mikro-organismeja. Bakteerit esim. coli- ja streptokokki ovat tyypillisesti 0.3 – 0.9 mikronin kokoisia, näinollen steriilisuodattimen suodatuskyky on 0.2 mikronia tai parempi.

 

P-SMF is a prefilter used to protect the P-SRF / PTFE sterile filter.

 

P-SRF is sterile filter using depth filtration to achieve an absolute retention rate of 99,99998% related to 0,01 µm.

 

PF-PT is a sterile membrane filter used in the most critical applications.

 

P-GS steam filter is used to sterilize steam and can also be used for "in place" regeneration of sterile elements.

 

P-BE & Ultra-Vent are vent filters for receivers. The main difference is that Ultra-Vent is a "one time use" filter whereas the P-BE can be regenerated.

  

 

Myymämme Ultafilter ja 3M steriilisuodattimet ovat sekä FDA ja EC-1935/2004.

Validioituja. Nämä erityisen tehokkaat suodattimet poistavat bakteerit 0.2 micronin kokoon asti, valikoimista löytyy syvä- ja absolut- ja kalvosuodattimia useina eri variaatioina.

Billede: 1445    Billede: 1445

 

 

Syväsuodatin

Steriiliä suodatusta toteutetaan kahdella eri tekniikalla: syväsuodatuksella (P-SRF) ja kalvosuodatuksella (Fluorofil, Chemifil).

Syväsuodatin koostuu tyypillisimmin useasta metalli-, polymeeri, tai epäorgaanisesta materiaalista – myös borosilikaatista. Tällainen suodatin on tunnettu korkeasta suodatuskyvystä ja vakaudesta käytön ja sterilisoinnin

aikana. Tämän tyyppinen suodatin on 99.9999% suodatusteholtaan, kun mitataan mikronikokoluokan suodatusta.

 

Kalvosuodatin

Kalvosuodatin valmistetaan polymeerisestä muovikalvosta – tyypillisesti polypropeenista. Näillä suodattimilla on pienempi suodatus kapasiteetti, mutta näille voidaan taata lähes 100% suodatuskyky ja suodatusasteina 0.1, 0.2 ja 0.45 mikronia.

Elintarviketeollisuudelle suositellaan syväsuodattimia ja lääketeollisuudelle kalvosuodattimia, asennettavaksi mahdollisimman lähelle suodatteen käyttökohdetta.

Sekä adsorptiokuivaimia, että mikro- ja aktiivihiilisuodatusta suositellaan käytettäväksi steriilisuodatuksen yhteydessä.

Steriilisuodatinta pitää myös ylläpitää, se kuuluisi sterilisoida ennen käyttöä ja käytön jälkeen.

Steriilisuodatin voidaan steriloida höyryllä tai autoklaavissa. Steriilisuodatinta suositellaan steriloitavaksi joka tuotantoerän jälkeen, tai ainakin 14 päivän välein.

 

Sterilisointi lämpötilat ovat 110 ° C - 140 ° C, ja ajat 30 tai 10 minuuttia.


Katso ohjeet tästä.