Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoCustomer Center - Log ud

DK NO SE FI
EU

Paineilma

Billede: 2347 Billede: 2347 Billede: 2347 Billede: 2347 Billede: 2347 Billede: 2347
Billede: 2347 Billede: 2347

 

Miksi paineilma pitää suodattaa? 

Paineilma sisältää vettä, öljyä ja partikkeleita, siksi olisi hyvä suodattaa se ennen käyttöä. Paineilman laatu ratkaisee, miten ja missä sitä voidaan käyttää. Ultrafilter tarjoaa monia suodatustapoja, KLIKKAA kuvia nähdäksesi valikoimamme.

 

Varmuuden puhtaasta ja kuivasta paineilmasta saat valitsemalla oikean suodatustavan, samalla säästät ylimääräisistä huoltokuluista, kun paineilman kastepisteen mahdolliset muutokset ilmoitetaan hälytyksellä.

 

 

 

 

ISO 8573-1 (2010) on paineilman laatustandardi, joka määrittelee paineenalaisen ilman hyväksyttävät jäännöspitoisuudet pölyn, veden ja öljyn suhteen.

 

 

Vuosien kokemus paineilmasta ja paineilman suodatuksesta

Meillä Ultrafilterissä on laaja kokemus paineilmasta ja paineilman suodatuksesta, olemmekin valmiita käyttämään tuota mittavaa kokemustamme, jos tarvitsette apua ja neuvontaa paineilmaan liittyvissä asioissa. Autamme oikean suodatustavan valinnassa, jotta vaatimuksenne paineilman laadusta täyttyisi.

 

 

Ultrafilter "High-Performance suodattimet"

Suodatinvalikoimassamme on Ultrafilterin Ultrafilter "High-Performance suodattimet". Nämä suodattimet ovat ainutlaatuisia toteutukseltaan, suunniteltu paremmiksi suodatuskyvyltään, mutta edullisemmaksi käyttö- ja energiankulutukseltaan.

 

"High-Performance suodattimet" suodattavat 1 – 50 micronin kokoisia partikkeleita 99.9999% suodatuskyvyllä. Ainutlaatuisen pinnan poimutuksen ja nanokuituisen suodatinmateriaalin ansiosta saavutetaan suodattimen suurempi pinta-ala ja 70% säästöt energiakuluissa ja juuri näiden teknologioiden yhdistämisellä saavutetaan tavanomaisia suodattimia parempi teho.

 

Guides